...γιατί το αξίζουμε εμείς και η οικογένειά μας
Η ομάδα του TOP SPEED GARAGE γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητο μας να είναι λειτουργικό και ασφαλές. Προσφέρει λοιπόν ποιοτικές υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής μηχανικών και ηλεκτρολογικών τμημάτων του σε τιμές προσιτές, ώστε να έχουμε την εμπιστοσύνη ότι οδηγούμε ένα όχημα αξιόπιστο για πολύ καιρό.

Είναι μία νέα επιχείρηση στον χώρο της αυτοκίνησης, για τον λόγο αυτό ο μηχανικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της είναι πλήρης και σύγχρονος, ώστε να εξυπηρετούνται ακόμη και αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας. Το τεχνικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο, με πολυετή προϋπηρεσία και πλούσια εμπειρία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

-          Προσφέρονται ανταγωνιστικές τιμές τόσο στην εργασία όσο και στα ανταλλακτικά – λιπαντικά και η εργασία φέρει εγγύηση. Χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά και λιπαντικά από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή του οχήματός μας (ανταλλακτικά είτε γνήσια είτε aftermarket, χωρίς να χαθεί η εργοστασιακή εγγύηση).

-          Πραγματοποιούνται εγγυημένα ανακατασκευές και επισκευές μηχανών ή τμημάτων τους, βελτιώσεις είτε μηχανικές είτε αισθητικές. Προτείνονται και εγκαθίστανται ολοκληρωμένες λύσεις για αύξηση ροπής και ιπποδύναμης ή βελτιώσεις στον τομέα που μας ενδιαφέρει (πχ ανάρτηση και ευστάθεια, μετάδοση, κατανάλωση).

-          Πώληση και τοποθέτηση αξεσουάρ κάθε είδους. Κορυφαίες λύσεις σε συστήματα συναγερμού και ασφάλειας, φωτισμού HID και LED, ηχοσυστημάτων κτλ.

INFO

Ιερά Οδός 216, Χαϊδάρι, 210-5821521


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα φόρμας σχολίων

 
© 2013. All Rights Reserved. Σχεδιασμός σελίδας "Εκδόσεις ΦHΓΟΣ"
Top