Η δημοσίευση του περιστατικού που συνέβη στον Χάρη Λαλέ στη Λ. Αθηνών, όταν δύο άγνωστοι "προθυμοποιήθηκαν" να τον πάνε σπίτι του με το αυτοκίνητό τους (), συνοδεύτηκε από σχόλια αναγνωστών που περιέγραψαν ανάλογα παθήματα ηλικιωμένων συγγενικών τους προσώπων, τα οποία κατέληξαν σε ληστεία. Συμπέρασμα, λοιπόν: προσοχή και ενημέρωση των παππούδων. 

Να τι διηγούνται:


Κώστας Ξύδης Μου έχει τύχει προ διετίας, να κατεβαίνω με τα πόδια από Κουνέλια προς Αιγάλεω την Ιερά Οδό, και στην πρώτη στάση, να είναι μια ηλικιωμένη, και ένα αμάξι μπροστά της. Όταν έφτασα δίπλα της, με σταμάτησε, το αμάξι έφυγε και μου είπε ότι της έλεγε να την πάει όπου ήθελε. Μάλλον είναι μέθοδος ληστείας ηλικιωμένων

Eleni Tsouklidi Με τον ίδιο τρόπο την έπεσαν στην μάνα μου 86 ετών την έβαλαν στο αυτοκίνητο, ένας άντρας και μια γυναίκα ήταν , της πήραν το χρυσό σταυρό που φορούσε και την παράτησαν στου Λιούμη κι έφυγαν.

Stella Estel Έτυχε και στην μητέρα μου πριν λίγο καιρό στην επαρχία... Θέλει μεγάλη προσοχή!

εφη δεναρδου παλιά ιστορία με ηλικιωμένους

σταυρουλα μπαν Δεν σταματούν πουθενά??? Έλεος!!!!

Sofia Dml Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί πολύ στο Χαϊδάρι! Κάθε μέρα ακούμε ληστείες κι ό,τι άλλο φανταστείς. Οι αρχές οφείλουν να μεριμνήσουν, σε συνεργασία με την Αστυνομία και να μην αντιμετωπίζονται όλα επιφανειακά και σαν ρουτίνα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα φόρμας σχολίων

 
© 2013. All Rights Reserved. Σχεδιασμός σελίδας "Εκδόσεις ΦHΓΟΣ"
Top