Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κατέσχεσε η Αστυνομία μετά από έφοδο σε "βιομηχανία του θανάτου" στο Αιγάλεω, ενώ προχώρησε στη σύλληψη μελών της αλβανικής μαφίας που είχε οργανώσει το εργαστήριο νόθευσης. 

Η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε από την Αλβανία ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη νόθευση και διακίνησή τους στην εγχώρια παράνομη αγορά. Συνελήφθησαν 3 Αλβανοί υπήκοοι και κατηγορούνται άλλα 19 άτομα. Κατασχέθηκαν 25,5 κιλά ακατέργαστη κάνναβη, 3,6 κιλά ηρωΐνη, 130 γραμμ. κοκαΐνη και σχεδόν 40 κιλά νοθευτική ουσία.

Την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, άνδρες της οποίας έκαναν έφοδο στο παράνομο εργαστήριο, στο Αιγάλεω, τις απογευματινές ώρες της 12-4 . Εκεί συνελήφθησαν οι 3 Αλβανοί, ηλικίας 21, 38 και 48 ετών, ενώ έχουν στοιχειοθετηθεί κατηγορίες για επιπλέον 19 άτομα.

Οι αστυνομικές αρχές αξιοποίησαν πληροφορίες, διασταύρωσαν στοιχεία και δημιούργησαν “προφίλ” των εμπλεκομένων. Πιστοποιήθηκε έτσι η παράνομη δράση του κυκλώματος στην εισαγωγή, νόθευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εξακριβώθηκαν οι ρόλοι τους και εντοπίστηκαν οι χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών στο Αιγάλεω.

Ειδικότερα, ο 38χρονος ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή των ναρκωτικών από την Αλβανία, διαμέσου του συνοριακού σταθμού στην Φλώρινα, τα οποία με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, που είχε μετασκευάσει ειδικά με κρύπτες. Ο 46χρονος ήταν υπεύθυνος για την αποθήκευση, την νόθευση και την επανατυποποίηση των ναρκωτικών.

Πέρα από τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα, μία μοτοσυκλέτα, 4.850 ευρώ, ζυγαριές και εξαρτήματα νόθευσης (μίξερ, πρέσα, καλούπι κλπ).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα φόρμας σχολίων

 
© 2013. All Rights Reserved. Σχεδιασμός σελίδας "Εκδόσεις ΦHΓΟΣ"
Top